DÜNYA HELAL VAKFI -DARU’L HELAL MEDRESESİ 2024-2025 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EKİM AYINDA BAŞLIYOR

Dr. Hüseyin Kâmi BÜYÜKÖZER

Daru’l Helal Medresesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da eğitimlerine devam ediyor!

Bu yıl Ekim ayında başlayacak olan eğitim ve öğretim programımız medresemizde, geçtiğimiz sene başarıyla tamamlanan Gıda Bilimi ve Teknolojisi ön lisans eğitimlerinin yenisinin yanı sıra Gıda Bilimi ve Teknolojisi 2 yıllık lisans eğitimlerinin birinci yıl eğitimleri de yapılacaktır. Teknik bilimlerin beraberinde arapça ve ingilizce dil kursu ve İslami ilimlerin de öğretildiği medresemizde sizlere iki cihanda da faydalı olacak ilimleri aktarabilmek için tüm akademik ekibimizle hizmetinizde olacağız. Öyleyse, haydi durmayın; aşağıdaki linkler üzerinden başvurularınızı yaparak Daru’l Helal Medresesi ailemizin yeni üyeleri de siz olun!

Ön Lisans Başvurusu için tıklayınız.

Lisans Başvurusu için tıklayınız.

DİKKAT! Başvuru için son tarih:01 Eylül 2024.

Yeni Öğretim ve Eğitim yılımız hayırlı olsun!

1 cevap

Trackbacks & Pingbacks

1. […] az lise veya dengi bir medrese eğitimini tamamlamış olan herkes, Dünya Helal Vakfı sitemizde https://www.dunyahelalvakfi.org/ Önlisans ve Lisans bölümleri için ayrı ayrı bulunan ön başvuru formunu […]

Yorumlar kapalı.