BU HAFTAKİ BEREKETLİ CUMADA İNSÖRTÜMÜZ BAŞLIYOR

BU HAFTAKİ BEREKETLİ CUMADA İNSÖRTÜMÜZ BAŞLIYOR 

HALAL DÜNYA MARKETLERİ 11-20 OCAK 2019 BÜYÜK İNDİRİM GÜNLERİ

“Bütün Ürünlerimiz Helal ve yerli, Helal ve milli. Hem de İndirimli”

HALAL DUNYA MARKETLERİNDE ÖZEL UCUZLUK KAMPANYASI BAŞLIYOR.

“Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.”(Cuma 9,10)

“Güneşin üzerine doğduğu günlerin en hayırlısı cuma günüdür,” (Müslim, no:2013, El-Muvatta, no:364, Ebû Dâvûd, no:1048, Tirmizî, no:488, Nesâî, no:1373, İbni Mâce, no:1085)

Black Friday-Kara Cuma. Amerika Birleşik Devletleri’nde ortaya çıkartılan bir alışveriş ve indirim günü. Büyük şeytan AMERİKA Müslümanlara gayzını ve kinini her fırsatta gösteriyor. Kapitalist ve emperyalist sömürüsünde dahi Müslümanların kutsal değerlerini ayaklar altına alarak gafil Müslümları emellerine alet ettiriyor. Bu düpedüz yeni bir kültür erozyonudur. Şuurlu Müslümanları karşı kampanyaya çağırıyoruz. Bu isimle başlatılan alışveriş kampanyalarını boykot ediyoruz.Bu mağazalardan alışveriş yapmıyoruz. Bereketli hayırlı Cumamıza kara sürdürmüyoruz.

Bu oyunu bozmak için, yerine “Bereketli Cuma İndirimi” kampanyasını başlatıyoruz.

İlk kampanyayı bu Cuma Halal Dunya Marketlerinin İstanbul 10 şubesinde Cuma günü sabahı başlatıyoruz ve 20 Ocak akşamına kadar devam ediyoruz.